Automehaničar Novi Sad

Dijagnostikovanje kvara i servis vozila

Auto servis Novi Sad

Auto servis svih modela proizvođača:

Prodaja guma Novi Sad

Prodaja auto guma svih tipova

Kvalitetne i pouzdane trebalo bi uvek da budu veoma važna osobina vašeg automobila, kombija, mini-busa ili teretnog vozila. Automobil mora biti u mogućnosti da Vas svakodnevno pouzdano prevozi, što nije moguće bez dobrog seta guma. Naš veliki izbor pneumetika za putnička vozila prilagođen je različitim budžetima i kod nas ćete sigurno pronaći gume koje će zadovoljiti Vaše potrebe!

Naša ponuda auto guma podrazumeva nove sezonske gume, turing gume, zimske gume i gume za sneg, gume visokih i veoma visokih performansi i razlićitih cenovnih rangova. Sve gume iz naše ponude visokog su kvaliteta i u izboru ćete sigurno pronaći odgovarajuće pneumatike za svoje vozilo, koji će se uskoro zavrteti na vašem automobilu.

Nudimo najbolje online cene auto guma za sve vrste vozila, pogledajte našu ponudu i pronađite sebi najbolji set auto guma!


Ukoliko imate pitanja ili Vam je potrebna pomoć oko odabira guma, pozovite nas. Naši stručni i ljubazni serviseri rado će Vam pomoći!

Vulkanizerske usluge

Svojim klijentima u okviru servisa održavanja vozila, zamene i skladištenja guma nudimo i sve vrste vulkanizerskih usluga.

Hostel za pneumatike

Ostavite svoje gume na bezbednom mestu van sezone

Pored toga što se kod nas može izvršiti kupovina novih i polovnih guma za automobil, naš servis nudi i uslugu lagerovanja vaših guma i čuvanja vansezonskih pneumatika tokom zimske ili letnje sezone u našem Hostelu za pneumatike.


Rasteretite svoj prostor, ostavite svoje sezonske gume na sigurnom mestu i produžite im životni vek!

Auto delovi Novi Sad

Prodaja auto delova

Originalni auto delovi za Porsche group vozila

U našem servisu možete pronaći isključivo originalne auto delove za sva vozila koja pripadaju Porsche Group porodici. Sve delove za Porsche, Volkswagen, Audi, Škoda i Seat automobile nudimo po veoma povoljnim cenama.

Nudimo posebne uslove za kupovinu i ugradnju delova u našem servisu. Svi delovi stižu sa garancijom proizvođača.

Goran Autoservis Novi Sad
Goran Autoservis Novi Sad
Reljkovićeva 21 i 26, 21131 Petrovaradin
Radno vreme: pon-pet 07:00-17:00
subotom i nedeljom ne radimo
Telefon: 021/64-33-601
E-mail: asgoran@gmail.com
Društvene mreže

Sva prava zadržana ©2017 - Autoservis Goran