Autoelektričar Novi Sad

Dijagnostika kvara
i servis vozila

Auto servis Novi Sad

Auto servis svih modela
proizvođača:

Prodaja guma Novi Sad

Prodaja auto guma svih
tipova

KVALITETNE I POUZDANE TREBALO BI UVEK DA BUDU VEOMA VAŽNA OSOBINA VAŠEG AUTOMOBILA, KOMBIJA, MINI-BUSA ILI TERETNOG VOZILA. AUTOMOBIL MORA BITI U MOGUĆNOSTI DA VAS SVAKODNEVNO POUZDANO PREVOZI, ŠTO NIJE MOGUĆE BEZ DOBROG SETA GUMA. NAŠ VELIKI IZBOR PNEUMETIKA ZA PUTNIČKA VOZILA PRILAGOĐEN JE RAZLIČITIM BUDŽETIMA I KOD NAS ĆETE SIGURNO PRONAĆI GUME KOJE ĆE ZADOVOLJITI VAŠE POTREBE!

NAŠA PONUDA AUTO GUMA PODRAZUMEVA NOVE SEZONSKE GUME, TURING GUME, ZIMSKE GUME I GUME ZA SNEG, GUME VISOKIH I VEOMA VISOKIH PERFORMANSI I RAZLIĆITIH CENOVNIH RANGOVA. SVE GUME IZ NAŠE PONUDE VISOKOG SU KVALITETA I U IZBORU ĆETE SIGURNO PRONAĆI ODGOVARAJUĆE PNEUMATIKE ZA SVOJE VOZILO, KOJI ĆE SE USKORO ZAVRTETI NA VAŠEM AUTOMOBILU.

NUDIMO NAJBOLJE ONLINE CENE AUTO GUMA ZA SVE VRSTE VOZILA, POGLEDAJTE NAŠU PONUDU I PRONAĐITE SEBI NAJBOLJI SET AUTO GUMA!

UKOLIKO IMATE PITANJA ILI VAM JE POTREBNA POMOĆ OKO ODABIRA GUMA, POZOVITE NAS. NAŠI STRUČNI I LJUBAZNI SERVISERI RADO ĆE VAM POMOĆI!

Vulkanizerske usluge

Svojim klijentima u okviru servisa održavanja vozila, zamene i skladištenja guma nudimo i sve vrste vulkanizerskih usluga.

Hostel za pneumatike

Ostavite svoje gume na bezbednom mestu van sezone

Pored toga što se kod nas može izvršiti kupovina novih i polovnih guma za automobil, naš servis nudi i uslugu lagerovanja vaših guma i čuvanja vansezonskih pneumatika tokom zimske ili letnje sezone u našem Hostelu za pneumatike.

Rasteretite svoj prostor, ostavite svoje sezonske gume na sigurnom mestu i produžite im životni vek!

Auto delovi Novi Sad

Prodaja auto delova

Originalni auto delovi za Porsche group vozila

U našem servisu možete pronaći isključivo originalne auto delove za sva vozila koja pripadaju Porsche Group porodici. Sve delove za Porsche, Volkswagen, Audi, Škoda i Seat automobile nudimo po veoma povoljnim cenama.

Nudimo posebne uslove za kupovinu i ugradnju delova u našem servisu. Svi delovi stižu sa garancijom proizvođača.