AUTOLIMARIJA NOVI SAD

SERVIS AUTO LIMARIJE
I FARBANJE VOZILA

AUTOLIMARIJSKE POPRAVKE I RADOVI

ISPRAVLJANJE I ZAMENA LIMARIJE VOZILA

SVAKOM VOZAČU SE BAREM NEKADA DOGODI DA, BILO SVOJOM ILI TUĐOM GREŠKOM, ZADOBIJE OŠTEĆENJE NA LIMARIJI VOZILA. POPRAVKE LIMARIJA NISU JEDNOSTAVNA STVAR I MANJE STRUČNI SERVISERI PRILIKOM SANACIJE ČESTO NE UMEJU DA UKLONE SVE TRAGOVE DA JE DO OŠTEĆENJA DOŠLO.

NAŠ SERVIS NUDI POTPUNI SERVIS LIMARIJE AUTOMOBILA I LIMARSKE I FARBARSKE USLUGE ZA SVE MODELE AUDI, SEAT, ŠKODA, VOLKSWAGEN VOZILA, KAO I ZA DRUGE PROIZVOĐAČE. NAKON NAŠEG SERVISA ZABORAVIĆETE DA STE IKADA IMALI PROBLEM SA IZGREBANOM, ULUBLJENOM ILI PROPALOM LIMARIJOM.

NAŠA RADIONICA OPREMLJENA JE SVIM SPECIJALNIM ALATIMA ZA ISPRAVLJANJE VOZILA, KAO I APARATIMA ZA ZAVARIVANJE I PUNKTOVANJE.

U SKLOPU LIMARIJE RADIMO I SVE PLASTIČARSKE POPRAVKE – POPRAVKE I ZAMENE PLASTIČNIH DELOVA NA VOZILU. POSEDUJEMO ELEKTRODE ZA ZAVARIVANJE SVIH TIPOVA PLASTIKA KOJE SU U UPOTREBI U AUTOINDUSTRIJI – POLIPROPILEN, POLIKARBONAT, POLIETILEN, ABS…
Farbanje i lakiranje felni

KOMORA ZA FARBANJE

AUTOLIMARIJSKE POPRAVKE I RADOVI

Profesionalna komora grčkog proivođača FEA za farbanje i lakiranje najnovije generacije, sa sopstvenim mikserom boja. Sve na jednom mestu!

ORIGINALNE DUPONT FARBE I LAKOVI

LICENCIRANI SMO ČLAN DUPONT FRANŠIZE I U NAŠEM SERVISU KORISTIMO ISKLJUČIVO ORIGINALNE DUPONT BOJE I LAKOVE 

VRHUNSKOG KVALITETA ZA VOZILA ZA SVE USLUGE FARBANJA I POPRAVKI.